LUMIN'S ANGELS – seriale

Mândrie și prejudecată

serial finalizat

MÂNDRIE ȘI PREJUDECATĂ- Gu Dong-chi a promovat examenul de barou imediat dupa liceu (ocolind cu totul facultatea) și a devenit procuror la vârsta de 21 de ani. Cu mintea lui strălucită în domeniul juridic și cu peste zece ani de experiență, Dong-chi și-a acutizat abilitățile de a afla ce oamenii gândesc cu adevărat, chiar daca el își păstrează propriile gânduri private insondabile și se bucură de avantajele sistemului birocratic.
Han Yeol-mu este un procuror în curs de formare care este numit Dong-chi. Yeol-mu a fost cândva detectiv și ea a decis să devină procuror din cauza căutarii ei obstinate după adevar și dreptate.
Dong-chi se trezește că lucrează cu Yeol-mu și, împreuna cu procurorul veteran Moon Hee-man, investigatorul și fostul atlet de taekwondo Kang Soo și jucătorul șomer Jung Chang-gi, formează o echipă de „perdanți procurori” care luptă pentru cetățeni nevinovați, săraci și neputincioși și luptă împotriva criminalitații, a autoritaților mândre și a unui sistem cu prejudecăți.

Distribuție:

  • Choi Jin-hyuk – Goo Dong-chi
  • Baek Jin-hee – Han Yeol-moo
  • Choi Min-soo – Moon Hee-man
  • Lee Tae-hwan – Kang Soo / Seo Tae-won

Genul: Dramă juridică, Romantism, Comedie

Producție: Coreea de Sud

Anul difuzării: 2015

Scroll to Top