LUMIN'S ANGELS – seriale

Casa în care te-ai nascut e destinul tău

serial finalizat

Casa în care te-ai nascut e destinul tău, Zeynep (Demet Özdemir, în primul său rol major dramatic, după ce a avut succes în comedii romantice) este o tânără prinsă între două case (două destine, dacă vreți): de-o parte se află familia ei adevărată, dintr-un cartier sărac, de cealaltă se află familia ei adoptivă, dintr-un cartier de lux. Căci la 10 ani, copila a fost încredințată de mama ei, femeie cu viață grea și victimă a violenței domestice, unei familii bogate, care a crescut-o într-un univers fără griji, plin de dragoste.
La maturitate, Zeynep nu mai știe cărei lumi îi aparține: ea se îndrăgostește nu de cineva din lumea bogată, ci de Mehdi (İbrahim Çelikkol), un bărbat din mahala. Doar că, spre deosebire de basme, acesta nu e finalul perfect al poveștii, serialul nu se termină cu o căsătorie și gata! – multe alte lucruri urmează să se întâmple.

  • Demet Ozdemir – Zeynep
  • Ibrahim Cellikol – Mehdi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Casa în care te-ai nascut e destinul tău ( Prizoniera destinului )

serial finalizat

CASA ÎN CARE TE-AI NĂSCUT E DESTINUL TĂU (PRIZONIERA DESTINULUI) – Zeynep (Demet Özdemir, în primul său rol major dramatic, după ce a avut succes în comedii romantice) este o tânără prinsă între două case (două destine, dacă vreți): de-o parte se află familia ei adevărată, dintr-un cartier sărac, de cealaltă se află familia ei adoptivă, dintr-un cartier de lux. Căci la 10 ani, copila a fost încredințată de mama ei, femeie cu viață grea și victimă a violenței domestice, unei familii bogate, care a crescut-o într-un univers fără griji, plin de dragoste. La maturitate, Zeynep nu mai știe cărei lumi îi aparține: ea se îndrăgostește nu de cineva din lumea bogată, ci de Mehdi (İbrahim Çelikkol), un bărbat din mahala. Doar că, spre deosebire de basme, acesta nu e finalul perfect al poveștii, serialul nu se termină cu o căsătorie și gata! – multe alte lucruri urmează să se întâmple.

Distributie:

  • Demet Ozdemir – Zeynep
  • Ibrahim Cellikol – Mehdi

Genul: Dramă

Producție: Turcia

Anul difuzării: 2019

Scroll to Top