LUMIN'S ANGELS – seriale

CELLO - Violoncelul

serial finalizat

  CELLO – Violoncelul   S-a spus odată: “Când puterea iubirii va învinge iubirea de putere, lumea va cunoaște pacea”, „că am evoluat la ceea ce suntem cu bogăția naturii, nu cu bogăția banilor”.
Cu toate acestea, societatea modernă pare să nu știe despre dragoste sau despre natură; a devenit o cultură materialistă în care valoarea dominantă este banul, iar banii, valoarea dominantă pentru putere. 
Între unul cu bani și altul fără, se duce un război dur. Este noul sistem de valori al societății: banii sunt necesitatea supraviețuirii, cheia pentru confort, răspunsul pentru libertate. Nefiind suficientă crește presiunea. 
Când valorile sunt zdruncinate, idealurile contestate, morala testată? În această dramă socială stimulatoare și inspiratoare, Violoncel, firele sunt legate de cele mai îndrăznețe intenții de a pune la îndoială toate noțiunile atât de mari care guvernează societatea noastră modernă.
O poveste a relațiilor puse la încercarea unui triunghi amoros, a obsesiilor mortale și a pasiunilor conduse de fericire intensă și rupte de amărăciunea înfrângerii și a gloriilor anterioare … “

  • Taymor Tajeddine – Tim Hassan
  • Yasmine – Nadine Nassib Njeim
  • Adam – Youssef El Khat
  • Alia – Karmen Lebbos

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top