LUMIN'S ANGELS – seriale

Pirații din Caraibi 1999

serial finalizat

Caraibi – Piratii din Caraibe – Cel mai crunt pirat din Caraibe se lupta cu cel mai viclean amiral. Doi dusmani, doi frati… Nici un vas nu este in siguranta, nici un port din Caraibe nu este sigur.
Suntem in secolul al 17-lea, cand navele se scufunda si vasele comerciale sunt distruse. Nimic nu este la intamplare, caci Devil’s Tail si Calamity, tanarul lui partener, jefuiesc tot ce misca pe mare. Dar in clipa cand Calamity isi incruciseaza spada cu Alexandre du Bois, tanarul amiral al flotei din Caraibe, cei doi barbati descopera ca sunt frati.
Din cauza unei neintelegeri, cu multi ani in urma, dragostea dintre ei se transformase in ura, dar legaturile de sange dintre cei doi barbati nu pot fi distruse, din contra devin si mai uniti ca inainte. Ei trebuie sa faca fata unui moment de cumpana: sa lupte fiecare pe cont propriu, sau sa-si uneasca fortele si sa lupte impotriva dusmanului lor comun? Un personaj misterios ce se ascunde in spatele unei masti de fier si care complota sa-i elimine pe amandoi.
  • Nicholas Rogers – Ferrante Albrizzi
  • Paolo Seganti – Ippolito Albrizzi
  • Anna Falchi –  Livia Cornero
Scroll to Top