LUMIN'S ANGELS – seriale

3 thoughts on “Moştenirea Episodul 289”

  1. Urmaresc impreuna cu prietenii mei cu atentie acest serial . Atat Seher cat si Yaman sunt reprezentati de actori remarcabili , talentati , expresivi , convingatori ,frumosi , carismatici , care ne emotioneaza si care se ridica mult peste continutul serialului si ne fac sa continuam sa-i indragim , sa suferim , sa ne-ntristam in secventele care contin asa ceva . Stau si comentez cu prietenii mei , care urmaresc serialul si ne gandim la variantele in care este prezentat ” raul ” , cat de multe sunt situatiile si cata imaginatie are scenarista in acest sens . Facem o adanca placaciune ! Deasemenea cand apare ”binele ” parca rasare soarele , scenele sunt minunate , dar peste tot exista acea piedica ce ne face sa ne gandim ca este un nor negru ce pandeste amenintator in taina . Intrebam ca niste oameni iubitori de optimism , speranta , implinire , iubire impartasita , binecuvantare , cand vor sosi episoadele care vor arata din belsug cate nuante splendide are ”binele ”care apare la lumina zilei , fara umbre sau teama . Stim ca serialul este o drama dar uneori merge spre tragedie . Raspundem solicitarii de a va impartesi opinia noastra , dar oare conteaza ?

    1. Buna seara doamna Mariana, parerile celor care vizioneaza in general seriale sau filme pentru noi conteaza, cand doriti puteti oricand sa va expuneti parerea, in acest mod, noi, incercam sa imbunatatim anumite aspecte. Va multumim pentru pledoaria care ati asternut-o in acest comentariu! O seara binecuvantata!

  2. Subscriu întru totul! Iubesc actorii, mai ales protagoniștii și sunt uimită de cultura și tradițiile turce! Mulțumiri pentru traducere! An cu pace și iubire!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Scroll to Top